İzmir'den Şiir İmbatı İsimli Etkinlik yapıldı

24 Mart 2016 Perşembe günü Basri Koçyiğit Kültür Merkezi’nde Demirci Belediye Başkanlığı ve Demirci Eğitim Fakültesi işbirliğiyle “İzmir’den Şiir İmbatı” adlı etkinlik düzenlendi. Moderatör Zafer Dilşeker ve moderatör yardımcısı Sumru Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu program saat 14.00’de başladı.

Demirci Kaymakamı Atila Kantay, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, Demirci Meslek Yüksekokul Müdürü vekili Mehmet Evrensel ve birçok öğretim elemanı ile öğrencinin katıldığı etkinliğe ilgi büyük oldu. Programda, İzmir’den katılan şair-yazar-bestekar-yorumcuların söyleşi, şiir, şarkı ve mizansenleri seyirciyle buluştu. Şair Yalçın Bennican ve Ahmet Dinç’in şiirleri ve Mustafa Dalçan ile Mustafa Tunalı’nın bu şiirlerin bestelenmiş hallerinin yorumlarını icraları büyük ilgi gördü. İzmir’den gelerek fakültemizde misafir olan birçok yazar, şair, besteci ve yorumcuların Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Hafif Müziği formlarında bestelenmiş şiirlerinin yer aldığı etkinlik seyircilerin hoş vakit geçirmesini sağladı.

Tüm sanatçı ve hocalarımızın sahnede buluşarak toplu şiir okumasıyla tamamlanan program saat 17.00 sularında sona erdi.